Velkommen til oss på Pusenfryd
Det er viktig for oss at du som kunde er trygg på at katten din er i de beste hender når du overlater den til oss.  Vi legger vekt på at hver enkelt katt skal få et så godt opphold hos oss som mulig.  Lang erfaring gjør at vi evner å se hva som skal til for at katten skal trives. Noen liker å være litt i fred, andre vil ha mye oppmerksomhet, mens noen vil gjerne tilbringe så mye tid som mulig ute i luftegårdene. 

Om katten din trenger medisiner under oppholdet er dette normalt ikke noe problem og gis av oss på Pusenfryd.  Inkludert i oppholdet er også  mat,  katteseng, skåler, kattesand , leker ol. Om katten din har en seng/hule/teppe kan du gjerne ta med det. Vi ser gjerne at katten kommer i et reisebur da det forenkler mottakelsen hos oss.

Betingelser: Vi stenger dørene 2. august 2020.


Priser:
Priser fra 1.1. 2019 : 1 katt kr 180 pr dag – 2 katter eller flere kr 300 pr dag. Betaling skjer kontant/kort ved levering.


Avbestilling:
Avbestillinger utenom juli og desember skal skje skriftlig innen en uke før ankomst, i juli og desember skal avbestilling, helt eller delvis skje tre uker før ankomst. Avbestillinger etter dette betales oppholdet i sin helthet.

Vaksinasjon:
Alle katter som skal på pensjonat skal være vaksinert i løpet av de siste 12 mnd, vaksinasjonskort medbringes. Katter uten vaksinasjonskort avvises. Vaksinering bør være unnagjort 2 uker før ankomst.

Lukk meny